onsdag 6 mars 2013

Kriminell tjänsteman vid Lotteri-inspektionen begår grova brott mot ägare till Annapos i Landskrona


Sveriges skitiga vapenlangande regering har INTE spelmonopol i EU!

I det politiska och korrupta målet mot Rade Kotur (2009) i Göteborg slog hovrätten fast att Sveriges regering får INTE ha och har INTE spelmonopol. yrkesbrottslingar som titulerar sig som "Lotteri-inspektörer" begår grova brott mot Sveriges invandrare för att svenska tjänstemän är rasister och vill ej att invandrare skall tjäna pengar. ägaren till Annapos i landskrona har rätt när han säger att hans spelmaskiner är LAGLIGA. nedan ser Ni artikel som är skriven av en typiskt okunnig svensk "journalist" som likt 99procent av alla svenska journalister, inte vet ett skit men kan slicka regeringen i arslet hela dagarna för att det är den barnmördande heroin och vapenlangande smutsiga svenska regeringen som betalar (mutar) skitblaskan Helsingborgs Dagblad (HD) med 2,3 miljoner stulna kronor per år. Mutan kallas "Presstöd".



Frukthjul och poker kan ge böter för pizzeria

Annapos pizzeria riskerar böter på 20 000 kronor för fem olagliga spelmaskiner. Enligt ägaren intygade leverantören att de var lagliga, men landets tingsrätter tycker annorlunda.
Landskrona. I juli 2012 klev Lotteriinspektionen in på Annapos pizzeria på Borgmästargatan. Där fanns fem spelmaskiner, men inget tillstånd. Av rapporten framgår att inspektören satte sig för att provspela och att det fanns 17 olika frukthjul och pokerspel att välja bland.

Efter besöket skickade Lotteriinspektionen ett brev till Annapos där de förklarade att det krävs tillstånd för spelmaskiner och att det bara är statliga bolag som kan få ett sådant tillstånd. Men när Lotteriinspektionen drygt två månader efter första besöket dök upp igen, fanns maskinerna fortfarande kvar.

En utredning om olovlig lotteriverksamhet tog vid och nu väcker åklagaren åtal. Annapos pizzeria riskerar företagsböter på 20 000 kronor för brott mot lotterilagen.
De fem spelmaskinerna, som ägs av ett Göteborgsbolag, är tagna i beslag. Enligt åklagarens mening ska dessa inte lämnas tillbaka utan förverkas, då de använts som hjälpmedel för att begå brottet.
I Sverige finns – förutom statliga Svenska spel – i stort sett två företag som levererar spelmaskiner till krogar. Enligt Marcus Aronsson, kontrollantsamordnare vid Lotteriinspektionen, för de en ständig kamp för att komma runt lagstiftningen.

Högsta domstolen avkunnade för drygt ett år sedan två domar som gäller liknande automater. Leverantören hävdade att spelen fanns på en server utomlands och därför inte föll under svensk lagstiftning. Domstolen tyckte annorlunda. Sedan dess har bolagen utvecklat sina spelmaskiner igen.

– Automaterna är i stort sett de samma och spelen i dem också. Förändringen de gjorde var att de satte dit ett tangentbord och i stället för att komma till spelet direkt måste man trycka på en länk. De hävdade att det är en vanlig dator. Men man betalar fortfarande i automaten och får ut vinsten på spelplatsen, säger Marcus Aronsson.

En månad efter Lotteriinspektionens andra besök kallades Annapos ägare till polisförhör. Han uppgav då att leverantören sagt att automaterna var helt lagliga. Han berättade också för förhörsledaren att han tidigare haft spelmaskiner från Svenska spel men att de gick dåligt. Kunderna var först tveksamma till de nya maskinerna och om de hade varit olagliga hade han aldrig tackat ja till dem, men säljaren var enligt honom påstridig.

Efter en knivskärning utanför pizzerian förra året gjorde polisen en husrannsakan och hittade en tårgassprej i kassalådan. Detta, i kombination med de olagliga spelmaskinerna, gjorde att Annapos miste sitt serveringstillstånd, vilket ägaren aldrig ansökte om att förnya.

(En typiskt svensk mutad journalist som inte vet ett skit förutom att slicka pedofil-regeringens anus)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Popular Posts

Unordered List

Everything on the blog is to be regarded as works of art